Magnetična ženska

Ko v sobo polno žensk vstopi privlačen, zanimiv in karizmatičen moški, se bo med ženskami vzbudil občutek tekmovalnosti. Vse bodo želele biti opažene, želele si bodo pridobiti njegovo pozornost. In ne samo to, ker je moški eden in njih je veliko, se bo pojavila tudi grabežljivost in želja, da zasenčijo nasprotnice, ki jih ogrožajo, ki jim želijo vzeti to kar si želijo.

V stanju pomanjkanja in ogrožensti gredo v energijo borbe in akcije. A to ni več ženska energija. S tem izstopajo iz nje. Izgubijo magnetičnost, ki bi tega moškega sama privlačila k njim.

A ena ženska med njimi bo ostala mirna. Ne trudi se nikogar impresionirati, ker ve, da bo od vseh moških, ki jih bo srečala v življenju k njej prišel ravno tisti s katerim je povezana njena duša in je specifično usklajen z njeno karmo ali dharmo. Ve, da je ta dušna povezanost prav tako zelo usklajena s tem, kdo se ji zdi privlačen in komu se zdi privlačna ona. Ve, da gre za naraven in samodejen mehanizem. Ve, da ju na ta način življenje potegne skupaj. Morda pridejo za kratko obdobje, morda za celo življenje, a ve da imata drug za drugega pripravljen poseben kurikulum, da imata drug za drugega izkušnjo, da morata nekaj spodbuditi drug v drugem.

Ve, da se ta srečanja ne zgodijo naključno. Da se ji to ne bo zgodilo s komurkoli in da se to ne more zgoditi z vsako žensko v tej sobi. Zato ne tekmuje z njimi. Ve da nima konkurence.

Ker zaupa, da ji nihče ne more vzeti tega, kar ji je namenjejo, kar ji pripada. Da ne more narediti ničesar, da to ustavi, zato samo je. Izžareva sebe. Zato ostaja v svoji ženski energiji.

Ker več napora, ne pomeni nujno več rezultatov. Ostaja v centru. Ostaja zvesta sebi. Zato kot magnet privlači tisto, kar ji je namenjeno. Tako kot esenca jajčeca in spermija. Jajčece ne lovi spermija. Jajčece je v svoji polnosti.

In ženska, ki ve da nima konkurence izžarevala svojo esenco. Ni pasivna, pokaže to kar ponuja. In moški bo prišel k njej sam od sebe.